dilluns, 19 de desembre del 2011

Enguatat i una mica de punt de creu

Bé,  després de l'euforia inicial de l'enguatat, aqui us deixo algunes fotos.

Així és com vaig deixar el tapapeus ara ja fa 6 anys... tenía 8 blocs.
 Aquí amb una més de detall..


 Aquest divendres amb la Mercé vam acabar de fer el montatge i vam preparar el sandwich... amb unes bones indicacions no és tant dificil com sembla, no?
Tot seguit em va donar les primeres indicacions i ja a seure a la màquina per començar l'enguatat. 
Avui ja n'he fet una estona més a casa, tota soleta... ufff,  ha estat un bona experiencia... he trencat l'agulla de la màquina, m'ha explotat la bombeta de la màquina... sort que imagino que no serà sempre com avui... 




 Durant aquestes vacances de Nadal espero poder fer una bona feina i intentar finalitzar-lo..





Dissabte vaig anar al monogràfic de enguatat a mà al Authen-tic a Barcelona.  El treball que vam començar és  sobre tela de llençol... però ja en buscaré una bona sortida. Així està quedant pel davant...


 I pel darrera...









Com també un podreu imaginar el punt de creu m'agrada força, i tot i que ara ja fa molt de temps que no en faig durant una bona temporada vaig tenir un bon ritme de producció. Aniré mostrant mica a mica algunes de les cosetes que vaig fer. De moment aqui deixo dos petits cuadres per la cuina...





I la meva oseta cuinera... per mi té un valor especial, ja que el vaig fer en llargues hores de companyonia a l'hospital amb la meva mare.



Bé, per avui crec que ja n'hi ha prou.

Moltes gràcies per llegir-me. 

Fins aviat

1 comentari:

  1. Ay, doncs ens vam veure uns segons, perque jo vaig anar a Authen-tic i us vaig veure molt aplicades. L'encoixinat a mà és molt agraït o al menys a mi m'agrada molt, sobretot en aquesta época de fred, i la textura és molt més agradable que a máquina.

    Gràcies per visitar el meu blog.
    Una abraçada.

    ResponElimina