dijous, 21 de febrer del 2013

Calaix d'imprenta (1)

Ja fa molts mesos em van regalar un calaix d'imprenta, era una d'aquelles il.lussions que sempre sommies.... però la veritat és que m'està costant força.
 
Primer em vaig dedicar a buscar dibuixos de px per la web, i amb molta feina, i temps vaig trobar algunes cosetes que em van agradar...
 
Al cap d'uns dies una companya de feina em va regalar una revista en que hi havia els esquemes per un calaix d'imprenta identic al meu... així que durant les vacances d'estiu vaig començar a brodar algunes peces...
 
Sí, sí, ja sé que no tinc perdó... les 4 peces que tinc fetes... les vaig fer al mes d'agost.... i fins avui no m'he adonat que no ho havia publicat.

 
Aquest gatet si no recordo malament el vaig treure d'algún blog, que em disculpi la propietaria del blog... perque després de tant de temps no recordo d'on ho vaig treure... però em va fer molta gràcies i pensant en la meva gateta, la Kuka de seguida vaig tenir clar que l'havia de brodar...
 
 
 
I les 4 úniques peces que tinc fetes des del mes d'agost, em sembla que m'hauré d'animar i fer-ne alguna més... 
 
 
Sort que aquest és un projecte a llarg plaç....
 
Ah! per cert, si algú té patrons de dibuixos i me'ls vol passar, estaré encantada..... i si algú em pot explicar com possar els brodats al calaix d'imprenta també.... algú m'ha parlat de fer-ho amb porexpan..... però no tinc massa clar com...
 
Bé, espero que us hagi agradat!
I com sempre moltes gràcies pels comentaris que tant ens agraden a totes! A vosaltres que els deixeu i a mi quant els llegeixo. 
 
Cesca

7 comentaris:

  1. M'encanten els calaixos d'impremta...els trobo una preciositat. Però jo no seria capaç de fer-los...Ànims i ves brodant! No et diré que tinc moltes ganes de veure-ho acabat perquè sé que encara tardaràs, oi? Un petonàs guapa!

    ResponElimina
  2. Ànims pq segur que et queda xulíssim!!!!!

    ResponElimina
  3. Hola Cesca,
    Que preciosos te han quedado los bordados, yo aun tengo que empezar el mio, pero ya sabes que puedo hacer muy poco.
    Cuando llegue a casa te envio patrones y un enlace donde explica muy bien como preparar y poner los bordados en su casiila.
    Espero verte mañana.
    Besos

    ResponElimina
  4. Ei, jo tinc un gatet igual en el meu calaix. Miraré que tinc i t'ho envio. M'agraden molt els teus 4 primers. Jo em vaig quedar amb ganes de fer un altre quan vaig acabar el meu.
    Petons

    ResponElimina
  5. Ohhh punt de creu, fa tan de temps que no en faig, m'encanten totes les li.lustracions q has triat. Petó

    ResponElimina
  6. Me encantan los cajones de imprenta,yo hice dos y la verdad que es una labor muy entretenida y agradecida cuando la terminas,disfrútalo.Bss apretaos!!!!

    ResponElimina