dijous, 6 de setembre del 2012

Regals a l'estiu...

Al mes d'agost és el Sant i l'Aniversari de les meves nebodes Neus i Rosó....
Cada any amb les vacances tenim problemes per trobar un dia per celebrar-ho, però ahir finalment ens vam reunir i els vaig poder donar el detall que els havia cosit.
 
 
La meva neboda Neus ja feia mesos que m'havia demanat una motxil.la, i la volia amb un disseny molt patchwork!!! Així que aqui teniu la primera motxil.la que li vaig cosir...
 

 
 
Però quan la van veure les meves filles no els va agradar... i com jo ja no estava massa convençuda... en vaig fer una altre, una mica... com dir-ho.. més moderna!?
 
 
 
 
 
Les teles les havia comprat fa molt de tems al TM, amb l'intenció de fer-ne un bolso per mi... bé, el bolso no ha arribat... però crec que ha quedat molt xula la motxil.la.
 
 
Totes dues juntes per poder-les comparar bé...
 
 
 
 
 
I per la Rosó... ella m'ha demanat decoració de Nadal, però de moment encara no em semblava escaient... i com feia temps que em rondava pel cap fer el neceser que havia vist a un munt de blogs i que hi ha penjat el tutorial al blog de la Belén, vaig aprofitar uns FQ que havia comprat de la Tilda
 
 
 
Al principi em semblava una mica massa "dolç",  però reconec que com més me'l mirava... més m'agradava...
 
 
Fins al punt... que em sembla que me'n faré un d'igual, perque aquestes teles tenen un "ganxo"!!!
 
 
I el detallet de la cinta, que us sembla???



Bé, sembla que mica a mica anem recobrant la rutina... i això s'anima.... aviat més entrades per ensenyar-vos les meves feines d'aquest estiu... que no he estat gens parada!!

Fins aviat!
Cesca

10 comentaris:

  1. Quina preciositat !!! Les bosses xulissimes i el necesser... dec ser molt dolça jo tb perque com més el miro, més maco el trobo jajaja

    Ptons !!!

    ResponElimina
  2. Em sembla que jo hi tinc alguna cosa a dir no??jejeje Quin luxe sortir en el blog! El necesser molt xulu! m'ha agradat molt! fixa't que ha està ple i tot! jjeje

    ResponElimina
  3. aaaaa... i no m'oblido de la decoració de nadal! =)

    ResponElimina
  4. Molt xules les motxilles Francesca!! M'agraden totes dues, però sí que és veritat que la segona és més moderna, encara que la primera hi ha molta feina.
    El necesser molt maco també, dolç i encantador!
    Una abraçada i fins aviat

    ResponElimina
  5. M'agrada tot!!!!!!!!!!! i les teles del necesser són genials!!!!!!!

    ResponElimina
  6. Hola Cesca!!! Et diré que la motxilla que m'agrada més és la segona, jo sóc de teles més modernes, però la primera també és una monada! I el necesser, ja no en parlem!!!!! El trobo PRECIÓS!!!!! Jo també tinc aquestes teles i encara són dins la caixeta :( Ah, i el detall de la cinta GENIAL!!!! Molts petons!

    ResponElimina
  7. Qué xulo tot. M'agrada molt els colors de la segona motxila i molt tambè aquest neceser.
    Una abraçada

    ResponElimina
  8. Les motxiles són superxules!!! Però tens raó. La primera és més seriosa (per a mi seria genial, jajaja!!!) i la segona fa més joveneta arriada. El necesser és preciós amb aquestes teles: quin bon gust!!! Fes-te'n un per a tu (i no el donis!!!!): una bona recompensa!!!
    Ja veig que estàs feinera com sempre!!!
    Petonets,
    Pilarín

    ResponElimina
  9. Quanta feina ;)! I tota ben maca! A mi també m'agrada més la segona motxilla. El necesser és molt bonic!
    Fins aviat!

    ResponElimina
  10. Me gusta tu BLOG ,ME hice tu seguidora te invito a visitar el mio soy nueva y me haria mucha ilusion .Soy de LEON besosssss bego.

    ResponElimina