dimarts, 29 d’octubre del 2013

Sorteig al Racó de la Júlia!

Noies, la Júlia està d'aniversari i ho celebra amb un sorteig!

Més informació a:


El Racó de la Júlia


Molta sort a totes!
Cesca

dilluns, 28 d’octubre del 2013

MONOGRAFIC SORPRESA PER UN GRUP DE BOGES!!!

Ja fa un temps que amb tot això del patchwork , dels blogs, de la Dear Jane... no deixem de coneixer persones.... i mica a mica es van formant cercles de persones més afins...

Es un dels "danys colaterals" que tenen les aficions... jajajajaja

Bé, donç arrel de tot això, fa unes setmanes un grupet d'amigues, ja en podrem dir així... vam demanar a les noies d'Authen-tic si ens volien montar un monogràfic per un grup... clar que tot va començar en broma... però l'Anna i la Mar que s'apunten a cualsevol "sarao" no s'hi van pensar gens ni mica...

Només ens van possar una condició: "SERIA UN MONOGRAFIC SORPRESA"

La sorpresa va durar setmanes.... la única informació que vam conseguir treure'ls va ser que treballariem amb franelles i a màquina... res més!

Així que ja ens teniu a les 10.00 del matí d'un dissabte cualsevol, totes cap allà ben encuriosides. 

La proposta va ser molt maca! Com no podíem esperar menys d'elles!

Es tractava d'un bloc floral d'aplicació a màquina amb festó!

Jo vaig aprofitar per estrenar els meus fils Valdani... ja en tenía moltes ganes... i els guardava per una ocasió ben especial!







Clar, tant punt ho vaig veure, vaig decidir que sería un coixí per acompanyar la meva nova manta de franel.les que ja tenía cuasi a punt d'acabar!




 I ja podeu veure quin raconet que m'ha quedat... em sembla que aquest estiu no tindré ni gota de fred!

Espero que us agradi. 

Moltes gràcies per seguirme. 

Cesca

dilluns, 7 d’octubre del 2013

Sweet Dreams! Tota una aventura!!!

Us ha passat mai, que necessiteu fer un Kit-kat???

Sí, sí, allò que en diuen un descans???

A mi em va passar el curs passat... va ser molt intens amb la confecció de la negreta que us vaig ensenyar a unes entrades anteriors... i curiosament al grup de noies que fem classes els divendres amb l'Eva, va sorgir la possibilitat de fer un projecte conjunt durant l'estiu!

Algunes de les participants en saben molt de teixir.. com és el cas de la Magda, qui va tenir l'amabilitat i la paciencia de dirigir-nos a totes durant tot l'estiu via wassap!!! sí, sí, ho heu llegit bé! Moltes gràcies Magda! Sense tú no hauría estat possible!

Ha estat un estiu intens de punt de mitja, i de wassap, amb tutorials del youtube inclosos!!

La veritat és que jo ja portava molt de temps embelaida amb els treballs de la iaia imma, (si algú no coneix el seu blog... que s'hi passegi una estona... això sí amb un bon mocador.. per poder-se aixugar... val la pena veure tots els seus treballs!) i quant van dir de teixir el SWEET DREAMS, vaig pensar que era l'ocassió de probar-ho... així que m'hi vaig llençar de cap!

Tant que fins i tot a la platja baixava amb la bossa del Punt!!!

Bé. la meva aventura ha acabat bé!! Crec que ha quedat una mica petit! Però estic molt satisfeta de la feina d'aquest estiu... no he cosit gens... però he teixit i he après un munt!



Aquí, el projecte just abans de bloquejar-lo!!! impossible de creure el que en sortiría després...




i aquí un cop bloquejat a l'espera que s'assequés!







I un detall del calat!





Crec que en teixiré un altre, una mica més gran... perque m'ho he passat tant bé, que no crec que el resultat que he obtingut sigui el que es mereix... suposo que la tria de la llana hi té molt a veure... així que ben aviat tindrem un nou SWEET DREAMS!

Espero que us hagi agradat!

Gràcies per seguir-me i pels vostres comentaris.

Un petó!

Cesca