dilluns, 14 de gener del 2013

Coixins


Abans de res... moltes gràcies a totes pels comentaris de l'anterior entrada! M'heu fet sentir més satisfeta encara si no ho estava prou.... Moltes gràcies de tot cor!

Bé, comencem amb la nova entrada...

Sembla que hi ha alguns blocks que són molt macos de fer.... que de vegades tens ganes de fer.... que t'agradaría probar de fer.... però costa trobar en quin projecte colocar...

Això és el que em passava a mí amb les estrelles de peces i també amb el vol de l'oca, fins que un día em vaig adonar que en el sofà de la meva parella no hi havia cap coixí... i vaig pensar que havia arribar el moment de fer un parell de coixins per fer el sofà més conformable.

La meva germana m'havia regalat un llibre amb nocions bàsiques de patch, li vaig treure la pols.... vaig buscar unes teles que coordinessin amb la decoració i mans a l'obra!!!


El del vol de l'oca m'agrada moltissim com a quedat!!
Tot i que vaig voles probar la puntada d'encoixar amb la màquina que imita la manual.... i..... bé... un altre vegada quedarà molt millor, això segur!


Amb l'estrella de vuit puntes ara faría canvi de teles en les parts de les dues puntes que han quedat fosques... possant la mateixa tela clara de la resta i les cantonades, l'estrella es veuría més clara.



Ja veieu que el raconet ha quedat ben acollidar amb els coixins i la manteta d'estrelles....
Espero que us hagi agradat!

Moltes gràcies un cop més per seguir-me
Fins ben aviat!

Cesca

5 comentaris:

  1. Un bonic conjunt pel sofa i amb el fred que esta fent molt acollidor.
    Segur que l'hora d'esbarjo i relax seran d'alló mes confortables.

    Petons

    ResponElimina
  2. Són uns coixins moníssims i dónen un toc càlid i comfortable al sofà! Una abraçada bonica

    ResponElimina
  3. Doncs sí. El del vol de l'oca m'agrada molt. I tot s'ha de provar. Jo vaig fer fa temps un curs d'aplicació a màquina amb l'Eva Gustems i no m'he atrevit mai a fer-ho jo sola. Algun dia arribarà el moment.
    Petons

    ResponElimina
  4. T'han quedat fantàstics!! Tens una nova seguidora!

    Bàrbara
    cosiendolunares.blogspot.com

    ResponElimina
  5. Vigila no surti volan l'oca. Molt bonics, com sempre.
    Una abraçada

    ResponElimina